MW Computers

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus – CZ – klávesnice bezdrátová, USB, černá; 920-007151

Tento velmi oblíbený produkt Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus - CZ - klávesnice bezdrátová, USB, černá; 920-007151 od dodavatele se skvělou pověstí Logitech jednoduše najdete nyní téměř zdarma! Nyní lze objednat jen za 902 Kč.
EAN: 5099206059481
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus - CZ - klávesnice bezdrátová
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
902

Dlouhý dosah
Sledujte video, surfujte po internetu, chatujte s přáteli a mnoho dalšího, bez nepříjemných prodlev či výpadků. Ovládání PC zábavy na televizoru by neměla být těžká práce. Pohodlně se opřete a surfujte na počítači připojeném k televizoru z pohodlí vašeho gauče!

Baterie na 18 měsíců
Může se vám zdát, že tato klávesnice baterie vůbec nepotřebuje. Používáním vypínače zap/vyp se životnost baterií ještě prodlouží.

TV klávesnice se snadným ovládáním médií
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus CZ je ultratenká bezdrátová klávesnice, která je vyvinuta tak, abyste mohli plnohodnotně ovládat veškeré funkce PC a televize z pohodlí svého gauče. Je také energeticky velmi úsporná, protože při běžném provozu vydrží fungovat na jednu sadu baterií až 18 měsíců. Bezdrátovou komunikaci zajišťuje miniaturní přijímač Unifying.

Přizpůsobitelné ovládání
Pro co nejsnadnější ovládání je klávesnice vybavena 3,5 palce velkým touchpadem a pro spouštění médií optimálně rozvrženými klávesami. Mezi ně patří samostatná tlačítka regulace hlasitosti, dále druhé tlačítko s funkcí levého kliknutí, které vám umožní procházet menu a klikat oběma rukama.

Obsah balení
• Bezdrátová klávesnice s touchpadem
• Nanopřijímač Unifying
• 2 baterie velikosti AA (nainstalované)
• Uživatelská dokumentace
• Dvouletá záruka a plná podpora produktu od výrobce