MW Computers

Logitech Wireless Mini M187; 910-002732

Tento žádaný kus Logitech Wireless Mini M187; 910-002732 od skvělé značky Logitech můžete najít právě teď u nás za mimořádně nízkou cenu! Právě nyní za 476 Kč.
EAN: 50992060827909
Logitech Wireless Mini M187; 910-002732
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
476

M187 MIMOŘÁDNĚ SNADNO PŘENOSNÁ BEZDRÁTOVÁ MYŠ
Mimořádně snadno přenosná bezdrátová myš Logitech M187 Můžete si ji spolu s notebookem vzít kamkoliv s sebou – je tak malá, že si ji můžete vložit do kapsy. Navíc je její instalace snadná. Stačí zapojit nanopřijímač a můžete začít myš používat. Užívejte si pohodlnější a přesnější ovládání díky bezdrátové technologii – na rozdíl od touchpadu vašeho notebooku.

MIMOŘÁDNĚ MALÉ PROVEDENÍ, MŮŽETE SI JI VZÍT VŠUDE, KAM SE VYDÁTE
Mini myš si můžete spolu s notebookem vzít kamkoliv s sebou – je tak malá, že si ji můžete vložit do kapsy.

SPOLEHLIVÉ BEZDRÁTOVÉ PŘIPOJENÍ
Rozlučte se s kabely a užívejte si svobodu a pohodlí bezdrátového přenosu dat, prakticky bez prodlev a výpadků.(až 10 metrů)

DROBNÝ NANOPŘIJÍMAČ
Nanopřijímač je tak malý, že jej můžete nechávat v portu USB a nemusíte se při tom bát, že jej ztratíte nebo poškodíte. Pokud je třeba jej vyndat, můžete jej uložit přímo do myši.

SPOLEHLIVOST LOGITECH
Získáte vysokou kvalitu a spolehlivost, které učinily ze společnosti Logitech předního světového výrobce myší – a navíc tříletou omezenou záruku na hardware.

FUNGUJE SE VŠEMI OPERAČNÍMI SYSTÉMY
Myš funguje s operačními systémy Windows®, Mac, Chrome OS™ a Linux®. Bez ohledu na typ počítače, který máte dnes – nebo si koupíte v budoucnu – se můžete spolehnout, že vaše myš bude fungovat přesně podle vašich představ.