MW Computers

Logitech PRO X Superlight; 910-005880

Tento kvalitní výrobek Logitech PRO X Superlight; 910-005880 od skvělého a známého výrobce Logitech pohodlně pořídíte ještě dnes za akční cenu. Levně za cenu 3 011 Kč.
EAN: 5099206090453
Logitech PRO X Superlight; 910-005880
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
3 011

Logitech G Pro X Superlight
Odstraňte všechny překážky z vaší cesty k vítězství s nejlehčí a nejrychlejší PRO myší společnosti Logitech. Nová, oblíbená myš profesionálních esportovců, váží méně než 63 gramů a poskytuje skluz téměř bez tření.

  • Design vyvinutý s profesionálními hráči
  • Technologie Lightspeed
  • Ultra lehký design
  • Senzor HERO 25K
  • Velké PTFE patky bez příměsí

Žádné překážky
Jako výsledek pokračující spolupráce společnosti Logitech s vrcholovými esportovci je Pro X Superlight sestrojena s jediným cílem. Vytvořit nejlehčí PRO bezdrátovou herní myš, při zachování kvality, strukturální integrity a profesionálních standardů, které Logitech G dodává. Získejte první místo rychleji než kdy dříve.

Žádné zkratky
Společnost Logitech přináší svou, v současnosti nejlehčí PRO myš. Pro X Superlight je inženýrským průlomem, který dosahuje hmotnosti méně než 63 gramů, což je o téměř 25% méně, než standardní PRO bezdrátová myš. Bylo jí dosaženo díky pečlivému inženýrství, jež vytvořilo extrémní redukci hmotnosti bez kompromisů na výkonu.

Žádná zaváhání
Nesoustřeďte se na nic jiného než výhru s Lightspeed. Inovativní, bezdrátovou technologií profesionální úrovně společnosti Logitech, která vám dodá perfektní odezvu a robustní připojení.

Žádná rána vedle
Logitech G exkluzivní HERO 25K senzor poskytuje bezkonkurenční preciznost, rychlost a konzistenci. Pro X Superlight přináší extrémní přesnost a ultra jemné ovládání, pro plnou důvěru. Obzvláště během intenzivních momentů, kde setina vteřiny může rozhodnout mezi vítězstvím a prohrou.

Žádný odpor
Velké patky z PTFE bez příměsí vám zajistí nejhladší skluz pro nerušené a plynulé spojení s hrou.