MW Computers

Logitech myš Wireless Mouse M235 Grey; 910-002201

Tento diskontní kus Logitech myš Wireless Mouse M235 Grey; 910-002201 od skvělé a známé značky Logitech snadno naleznete ještě dnes za nejnižší cenu! Aktuálně v akci od 519 Kč.
EAN: 5099206027169
Logitech myš Wireless Mouse M235 Grey; 910-002201
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
519

Logitech Wireless Mouse M235
Logitech M235 je velice kvalitní optickou myší, která sází na známý a především osvědčený design několika starších modelů. Jako nástupce standardních kancelářských myší má tradiční zaoblený design, s měkkým pogumovaným úchytem a hladkým kolečkem.

Optický snímač
Myš Logitech Wireless Mouse M235 využívá dnes již standardní optický snímač s dostatečným rozlišením. Díky použitému optickému snímání pohybu umožňuje myš plynulejší práci bez nepříjemného zadrhávání. Použitý optický snímač má navíc vylepšené snímání pomocí technologie Advanced, pro přesný a plynulý pohyb po obrazovce.

Univerzální designOmlouváme se, popis obrázku chybí.
Jedná se o model vhodný jak pro praváky, tak leváky s měkkým pogumovaným úchytem a hladkým kolečkem. Díky kompaktním rozměrům si tuto myš oblíbí i mobilní uživatelé, kteří kladou důraz na rozměry periférií nošených spolu s notebookem. Oválný tvar zvyšuje u myši pohodlí i při dlouhodobější práci, které by jste museli protrpět na většinou nepohodlném a hůře ovladatelném touchpadu integrovaného v notebooku.

3 tlačítka
Samozřejmostí je trojice tlačítek, kde třetí je společné se skrolovacím kolečkem. Předností této myši je podpora technologie Plug and Play, díky které je možné myš kdykoliv a ihned připojit k počítači bez nutnosti restartu systému.

Vysoká životnost baterií Omlouváme se, popis obrázku chybí.
Díky chytrému power managementu, který myš uspí po určité době nečinnost – životnost jednoho nabití baterií se, dle výrobce, pohybuje v řádu měsíců. Zvýšení životnosti přispívá také vypínací tlačítko na myši. O napájení myšky se stará jedna AA baterie.

Kvalita Logitech
Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.