MW Computers

Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse for Business – OFF-WHITE/PALE GREY – EMEA; 910-006496

Tento levný kousek Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse for Business - OFF-WHITE/PALE GREY - EMEA; 910-006496 od dodavatele zboží Logitech máte možnost koupit na našich stránkách teď téměř zdarma! Aktuálně v akci za 1 442 Kč.
EAN: 5099206099852
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse for Business - OFF-WHITE/PALE GREY - EMEA; 910-006496
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
1 442

Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse for Business

Zapomeňte na únavu a bolest rukou, způsobenou dlouhodobým používáním klasické myši. Logitech Lift Vertical Ergonomic for Business je ergonomická vertikální myš, která podporuje správné držení těla a zároveň uleví vaši svalům i při dlouhodobém používání.

Přesnost moderních technologií jdoucí ruku v ruce se schopností obstarat veškerý pohyb pouhým jedním prstem je to, co z Lift Vertical Ergonomic činí ideálního kandidáta nejen pro uživatele cílící na co nejvyšší míru ergonomie, ale i malé pracovní stoly, kde je každý pohyb paží znát. Na jednu AA baterii vydrží až 2 roky provozu (za použití USB přijímače) a snadný pohyb v dokumentech zajistí dedikované tlačítko pro pohyb vpřed a zpět.

Myš s počítačem komunikuje za pomocí rozhraní Bluetooth či USB přijímače Logi Bolt. Snadno se čistí a byla vytvořena z recyklovaných plastů, takže budete moci klidně spát s vědomím, že jste zase trochu ulehčili naší planetě.

  • Vertikální bezdrátová ergonomická myš
  • Vhodná pro praváky
  • 6 intuitivně rozmístěných tlačítek
  • Možnost nastavení rozlišení od 400 do 4 000 DPI
  • Velmi nízká hmotnost jen 125 g
  • Výdrž až 24 měsíců na jednu AA baterii (součástí balení)
  • Technologie připojení přes rozhraní Bluetooth či USB bezdrátový přijímač Logi Bolt s dosahem až 10 metrů
  • Podpora software Logi Options+ pro snadnou úpravu funkcí jednotlivých tlačítek

Maximálně komfortní způsob ovládání
Zvládněte více práce s příslušenstvím, které se postará o váš komfort. Rukojeť s měkkou texturou a snadno dostupnými tlačítky vám umožní pracovat po celý den, aniž byste pociťovali únavu z vedení myši. Dokonce je přítomna i pohodlná opěrka pro palec, vycházející z desítky let trvajících zkušeností firmy Logitech v oboru designu ergonomických zařízení.

Delší práce bez bolesti zápěstí
Díky práci pod úhlem 57° se s myší Logitech Lift Vertical Ergonomic for Business přiblížíte k ideálu přirozené polohy podání ruky. Během každodenní práce tak na vaše zápěstí bude vyvíjen menší tlak, přičemž vaše paže a horní část těla se budou nacházet v mnohem přirozenější pozici.

Celá řada vychytaných vlastností
Myš Logitech Lift se může pochlubit řadou funkcí, které vylepší váš pracovní prostor a pomohou vám být efektivnější. Rychlé a přesné projíždění obsahem zajistí kolečko SmartWheel, o přizpůsobení myši na maximum se postará jednoduchý software Logi Options+, s jehož pomocí snadno přiřadíte funkce 4 snadno přístupným tlačítkům – od ztlumení mikrofonu po převádění hlasu na text s OSDictation. Funkce Easy Switch pak zajistí snadné přepínání mezi až 3 zařízeními, mezi kterými lze dokonce přesouvat soubory pomocí technologie Logitech Flow.

Hned několik způsobů připojení
Připojte myš ke všem svým zařízením pomocí hned 2 možností – přes rozhraní Bluetooth či USB přijímač Logi Bolt. Signál myši v pohodě vystačí až na vzdálenost 10 metrů, takže můžete pracovat klidně z vedlejší místnosti či dál od monitoru nebo televize. Připojte myš k zařízením s operačním systémem Windows či macOS a užijte si stabilní signál bez lagů a výpadků.

Kvalita šetřící naši milovanou planetu
S pomocí švýcarského inženýrství bylo dosaženo špičkové kontroly kvality. Navíc byla myš vyrobena za použití recyklovaných plastů a dodává se v šetrně vyrobeném balení, takže zase trochu přispěje k udržitelnému rozvoji naší planety.