MW Computers

Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse black; 910-006473

Tento žádaný výrobek Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse black; 910-006473 od značky s dobrým jménem Logitech naleznete zde teď právě za zcela nejnižší cenu. Právě teď za cenu 1 566 Kč.
EAN: 5099206099784
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
1 566

Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse black
Bezdrátová myš Logitech Lift je pohodlné a praktické řešení pro všechny, kteří chtějí šetřit své zápěstí a méně zatěžovat svaly ruky. Zůstaňte v pohodě od rána do odpoledne díky tichému cvakání a hladce klouzajícímu tichému rolovacímu kolečku, které se přizpůsobí tomu nejjemnějšímu dotyku.

Hlavní vlastnosti myši

  • Celodenní pohodlí
  • Energie s baterií AA až 2 roky
  • Kompaktní konstrukce
  • Ergonomický tvar
  • Bezdrátová technologie s dosahem až 10m

Ruka jako v bavlnce

Logitech Lift vám vyjde maximálně vstříc. S optimálním úhlem 57° myši se dostanete tak, co často označujeme jako „přirozenou polohu pro podání ruky“. Během dne tak bude na vaše zápěstí vyvíjen menší tlak a vaše paže a horní část těla budou v přirozenější pozici. Díky ergonomickému tvaru si o zápěstí můžete opřít ruku, a pracovat tak celý den v pohodlí.

Bezdrátové připojení

Můžete si vybrat mezi využitím technologie Bluetooth® Low Energy nebo přiloženého přijímače Logi Bolt USB, který je ideální pro vytížená prostředí, jako například kancelář. Užijte si až 2 roky produktivity, napájené jednou AA baterií, která je součástí balení. Bezdrátová technologie umožní ovládat notebook, stolní počítač nebo domácí kino ze vzdálenosti až 10 metrů.

Snadné zacházení

Lift můžete používat prakticky kdekoliv od tvrdých stolů počínaje až po pohodlné pohovky, postele nebo lavice ve škole. Snadno se přes USB připojíte až ke třem zařízením.