MW Computers

Logitech G502 Lightspeed, černá; 910-005567

Tento kvalitní produkt Logitech G502 Lightspeed, černá; 910-005567 od známého výrobce Logitech máte možnost získat aktuálně na našich stránkách opravdu výhodně. Teď za akční cenu 2 498 Kč.
EAN: 5099206082090
Logitech G502 Lightspeed
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
2 498

Myš Logitech G502 Lightspeed
Rozšiřte svůj herní arzenál o výkonnou bezdrátovou myš s vysokým rozlišením a nejnovějším optickým senzorem HERO 25K nové generace. Hrajte na vysoké úrovni díky špičkovému snímači, který zaručuje maximální rychlost, přesnost a citlivost.

Volba číslo jedna
Pro zajištění převahy nad soupeři je myš vybavena špičkovým a v současné době nejvýkonnějším 25K snímačem Logitech HERO. Snímač má novou optiku a vylepšený trasovací algoritmus, který zajišťuje mimořádně přesné sledování polohy bez akcelerace, vyhlazování nebo filtrování v celém rozsahu rozlišení. Překonává výkon předchozí generace snímačů, je schopen snímat rychlostí přes 400 IPS a dokáže pracovat s rozlišením až 25 600 DPI s přesností na jeden pixel.

Dokonalé provedení
Promyšlená odlehčená konstrukce a unikátní vyztužovací endoskelet, díky této kombinaci mohou být stěny pouzdra neuvěřitelně lehké a tenké – 1,2 mm. Jen taková konstrukce vám zajistí pohodlí a dokonalé ovládání v každé hře. Pro správné zaměřování a snímání si můžete hmotnost myši vyladit dle svých potřeby 6 výměnnými závažími (2x4g a 4x2g).

Herní vybavení
Myš disponuje 11 programovatelnými tlačítky, které si přizpůsobíte pomocí zkratek, maker a dalších prvků – pro jednotlivé hry a aplikace. Vylepšená konstrukce rolovacího kolečka umožňuje jeho volné otáčení pro rychlý, plynulý posuv nebo jeho aretaci pro standardní posuv po krocích. Hlavní tlačítka disponují systémem zdvihu prostřednictvím kovových pružin je každé kliknutí velmi rychlé a zřetelné.

Pokročilé technologie
Myš disponuje exkluzivní technologií Logitech LIGHTSPEED, což je to bezdrátové řešení, které je vhodné pro hraní na profesionální úrovni a aktivně ho užívají špičkoví hráči na herních turnajích. Logitech POWERPLAY je kompatibilní s bezdrátovým systémem a umožňuje dobíjení myši během hraní.

Skvělá výdrž
Zabudovaná baterie Li-Po vystačí až na 60 hodin hraní bez podsvícení. Pokud během hry použijete osvětlení, výdrž se zkracuje na 48 hodin. Rychlé nabíjení po dobu pouhých 5 minut prostřednictvím standardního rozhraní USB 2.0 nebo vyššího poskytne energii až na 2,5 hodiny hraní.

Hra v plném světle
Přizpůsobitelné podsvícení LIGHTSYNC RGB s plným spektrem barev 1,6 mil. inteligentně reaguje na vaši hru, hudbu nebo barvu obrazovky. Pomocí bezplatného softwaru Logitech G HUB pak můžete barvy nastavit do osobních RGB animací a využít i mnoho dalších efektů.