MW Computers

Hutermann BT88 Aroma difuzér s reproduktorem Bluetooth ; 06433276

Zcela unikátní výrobek Hutermann BT88 Aroma difuzér s reproduktorem Bluetooth ; 06433276 od značky se skvělou pověstí Hutermann snadno naleznete bezpečně online za mimořádně nízkou cenu. Aktuálně stojí u nás 993 Kč.
EAN: 8591320020554
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Hutermann
993

Vylaďte svůj domov do atmosféry pohody a klidu pomocí našeho zvlhčovače vzduchu. Vhodné pro aromaterapii, chromoterapii (terapie pomocí světla), vzhledem ke svému designu je tento přístroj i stylovým interiérovým doplňkem. Přístroj je vybaven bluetooth, takže vám přehraje vaši oblíbenou hudbu, nebo oblíbený pořad z mobilního telefonu.

Tento přístroj přemění vodu na jemnou vodní páru. Přidáte-li do vody pár kapek esenciálního oleje, aroma difuzér je působením ultrazvuku rozloží na jemné mikročástice, které provoní váš byt. Můžete si zvolit, jakého aromaterapeutického účinku chcete dosáhnout. Skořice vás uklidní a rozveselí, grapefruit zbaví podráždění a hněvu, vůně eukalyptu zmírní vaši únavu a zvýší mozkovou aktivitu a navíc odežene komáry. Účinky aromaterapie jsou prokázané, čich totiž ovlivňuje naši náladu ze všech smyslů nejvíce. Výběrem ze 7 barev LED navíc dosáhnete chromoterapeutického účinku (terapie pomocí barevného spektra). Můžete si volit mezi 7 barvami LED osvětlení. Barvy se mohou postupně měnit (přecházet jedna do druhé), můžete si i vybrat barvu, která se vám nejvíce líbí a tu nechat svítit trvale. Ale také máte možnost LED úplně vypnout pro nerušený chod v noci.

Vhodné pro ložnice, obývací pokoje, kanceláře, jóga kluby, fitness a SPA centra, masážní salony. Tento aromadifuzér pracuje na principu technologie ultrazvuku, a proto je jeho chod velice tichý. Nebude vás rušit ve spánku ani při cvičení jógy.

Ovládání přístroje je velmi jednoduché. Jednoduše sundáte víko, naplňte vodou a kápněte několik kapek 100 procentního esenciálního oleje (není součástí balení).

Můžete si také vybrat dobu, po kterou bude difuzér vytvářet mlžný opar. Lze volit mezi 1 hodinou, 2 hodinami, 3 hodinami, nepřetržitým provozem nebo můžete mlžný opar vypnout. Přístroj automaticky vypne tvorbu mlžného oparu poté, co se tekutina v něm odpaří (klesne pod určitou hladinu).

Technické parametry:

– kapacita nádržky: 300 ml
– materiál: ABS (imitace dřeva) + plast
– 7 nastavitelných LED barev (lze zvolit barvu, která bude svítit trvale nebo nechat přístroj přecházet plynule z jedné barvy do druhé)
– časovač: 1/2/3h/až do vypaření vody
– napájení: síťový napáječ 235V / 24Vss (součást balení), 170 cm přívodní kabel
– příkon: cca 12W
– rozměry: 23,3 x 14,1 cm x 10 cm
– váha: cca 390g