MW Computers

Hutermann Aroma difuzér Y01 BLACK; 06424624

Tento velmi oblíbený produkt Hutermann Aroma difuzér Y01 BLACK; 06424624 od značky s dlouholetou tradicí Hutermann můžete najít aktuálně za super peníze! Nyní získáte od 258 Kč.
EAN: 8591320121480
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Hutermann
258

Aroma difuzér HUTERMANN Y01 BLACK
Vylaďte svůj domov do atmosféry pohody a klidu pomocí našeho zvlhčovače vzduchu. Vhodné pro aromaterapii, chromoterapii (terapie pomocí světla), vzhledem ke svému designu je tento přístroj i stylovým interiérovým doplňkem. Tento přístroj přemění vodu na jemnou vodní páru. Přidáte-li do vody pár kapek esenciálního oleje, aroma difuzér je působením ultrazvuku rozloží na jemné mikročástice, které provoní váš byt. Můžete si zvolit, jakého aromaterapeutického účinku chcete dosáhnout. Skořice vás uklidní a rozveselí, grapefruit zbaví podráždění a hněvu, vůně eukalyptu zmírní vaši únavu a zvýší mozkovou aktivitu a navíc odežene komáry. Účinky aromaterapie jsou prokázané, čich totiž ovlivňuje naši náladu ze všech smyslů nejvíce. Postupným přechodem 7 barev LED navíc dosáhnete chromoterapeutického účinku (terapie pomocí barevného spektra).

Tichý chod
Tento aromadifusér pracuje na principu technologie ultrazvuku, a proto je jeho chod velice tichý. Nebude vás rušit ve spánku ani při cvičení jógy.

Parametry produktu:

  • vhodné pro ložnice, obývací pokoje, kanceláře, jóga kluby, fitness a SPA centra, masážní salony
  • ovládání přístroje je velmi jednoduché. Jednoduše odšroubujte víko, naplňte vodou a kápněte několik kapek 100 procentního esenciálního oleje (není součástí balení).
  • stiskem tlačítka přístroj aktivujete – rozsvítí se LED které neustále mění barvy a Aroma difuzér začne pracovat, dalším stiskem zhasnete LED a třetím stiskem přístroj vypnete.

Technické parametry:

  • kapacita nádržky: 130 ml (vystačí tak na 3,5 hodin vytváření mlžného oparu)
  • materiál: plast (imitace dřeva)
  • LED: mění postupně barvy
  • objem nádobky: 130 ml
  • napájení: USB 5 V
  • příkon: cca 3 W
  • rozměry: 10 x 10 cm

Tento aromadifuzér ke svému provozu používá vatové tyčinky – tampony. Ty fungují tak, že nasáknou vodou s rozpuštěným esenciálním olejem a tekutinu tak dopraví do elektroniky přístroje. Součástí balení je jeden tampon + jeden tampon náhradní. Výměna tampónu se provádí, pokud je tampon hodně zanesen olejem. Doporučujeme také při změně požadované vůně, je-li tato vůně diametrálně odlišná od předchozí vůně (jinak může dojít k promísení vůní). Jeden tampon při běžném provozu vydrží až 6 měsíců, tedy ve vámi zakoupeném přístroji jsou tampony až na 1 rok používání. Náhradní tampóny najdete zde.