MW Computers

Hartmann Veroval tlakoměr DUO CONTROL dárkové balení, 2 manžety nabíjecí adaptér; 7034940

Hodně povedený výrobek Hartmann Veroval tlakoměr DUO CONTROL dárkové balení, 2 manžety nabíjecí adaptér; 7034940 od společnosti s předním postavením na trhu Hartmann můžete koupit ještě dnes napořád výhodně! Stojí teď u nás 1 951 Kč.
EAN: 4052199038797
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Hartmann
1 951

Tlakoměr Veroval® DUO CONTROL v dárkovém balení je prémiový tlakoměr pro ty z vás, kteří si musí pravidelně měřit tlak a trpí srdeční arytmií. Nabízí nejpřesnější měření krevního tlaku na trhu i v případě nepravidelného srdečního rytmu, což běžně dostupné digitální tlakoměry neumí. Přesnost měření zajišťuje patentovaná kombinace 2 metod měření Duo Control: oscilometrické metody, kterou využívá většina domácích tlakoměrů, a poslechové metody, se kterou se setkáte u lékaře při vyšetření fonendoskopem.

  • Patentovaná technologie Duo Sensor využívá 2 metody měření pro přesné výsledky jako u lékaře, takže si vždy přesně změříte tlak, i když trpíte srdeční arytmií.
  • Chytrá manžeta Secure fit s technologií Comfort Air zajistí, že si tlak změříte správně a pohodlně. Vyberte si ze 2 velikostí: M, nebo L. Pokud tlakoměr používají v domácnosti 2 osoby s rozdílnou velikostí paže, můžete si pořídit a používat spolu s tlakoměrem Veroval® DUO CONTROL každý svou vlastní velikost manžety. Jednotlivé velikosti se dají koupit i samostatně.
  • Na špatně nasazenou manžetu vás na displeji upozorní i sám tlakoměr, stejně tak kontroluje, zda jste při měření v klidové pozici.
  • Tlakoměr je plně automatický, s velkým, podsvíceným displejem a intuitivním ovládáním.
  • Kapacita paměti ukládá až 100 měření zvlášť pro 2 osoby, umí navíc měřit v režimu “návštěva” a výsledky měření propojí s aplikací Veroval® medi.connect. kterou k tlakoměru Veroval® DUO CONTROL získáte zdarma. V aplikaci Veroval® medi.connect, si můžete naměřené hodnoty lehce uložit, zobrazit si je v grafech, vytisknout, nebo je můžete sdílet se svým lékařem. USB kabel pro připojení k PC je součástí balení. Aplikaci si stáhnete zdarma na www.veroval.info/cs-cz/mediconnect.
  • Přesnost měření tlakoměrem Veroval® DUO CONTROL je klinicky potvrzena, což dokládají pečetě kvality od odborných evropských společností: