MW Computers

Bosch Tassimo Style TAS1107; 41015473

Vysoce kvalitní výrobek Bosch Tassimo Style TAS1107; 41015473 od dodavatele se skvělou pověstí Bosch jednoduše získáte v naší nabídce téměř zdarma! Akční ceny již od 758 Kč.
EAN: 4242005208586
Bosch Tassimo Style TAS1107; 41015473
Ověřit dostupnost
Značka: Bosch
758

Milujete dobrou kávu, ale bojíte se, že by vám kvalitní kávovar na lince zabral příliš místa? Pro kapslové espresso Bosch Tassimo Style TAS1107 najdete prostor i v těch nejmenších kuchyních. Připravíte s ním celou plejádu teplých nápojů včetně klasického espressa, lahodného caffé crema, voňavého cappuccina, mléčného či karamelového latte macchiata nebo horké čokolády. Díky flexibilnímu podstavci můžete použít šálek libovolné velikosti.

Hodí se na každou kuchyňskou linku
Kávovar Bosch Tassimo Style má skutečně kompaktními rozměry. Díky výškově nastavitelnému a vyjímatelnému podstavci na šálky ho navíc využijete pro všechny velikosti hrníčků a sklenic. Ať už byste si dali espresso, nebo velké latte macchiato, s tímto kávovarem si snadno připravíte nápoj chuťovým buňkám na míru.

Vaše oblíbené nápoje
S kávovarem Bosch Tassimo si připravíte doma ty nejoblíbenější značky. Vybírejte až z 40 druhů speciálních nápojů různých značek. Je libo espresso, caffe crema, latte macchiato, cappuccino, horká čokoláda nebo čaj? Kávovar přichystá to, na co budete mít chuť.

Jednoduchá obsluha
Už si nemusíte lámat hlavu s nastavením teploty vody nebo délkou spařování. Unikátní systém INTELLIBREW totiž všechny potřebné informace vyčte z čárového kódu na kapsli. Vy tak pouze vložíte kapsli a stisknete tlačítko. Za pár okamžiků už si budete vychutnávat svůj oblíbený nápoj, který bude vždy chutnat skvěle.

Zcela nenáročná údržba
Vyčištění kávovaru Tassimo Style je otázkou pár minut. Vyjímatelné součástky stačí omýt pod tekoucí vodou nebo je svěřit do péče myčky nádobí. Samotný přístroj vyčistíte pomocí servisního T DISCu. Na nutnost odvápnění vás upozorní červeně svítící ikonka Calc. Také v tomto případě využijete servisní T DISC.